خانه
طراحی سایت
فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما


www http://irindex.ir
»» وبسایت وبسایت تولید کنندگان نوشابه، آب معدنی، چای، قهوه و...:
 
 
 
 
.:: دسته های پیشنهادی :.
شیر و لبنیات
شیرینی و شکلات
غذای آماده، کنسرو، رب، سس و...
محصولات کشاورزی
خشکبار و تنقلات
آشپزی
.: چای و قهوه :.
چای گلستان
چای عقاب
چای مسما
چای میثم
چای کاپیتان
چای بلدرچین
چای لادن (آریا ملل زرین)
چای زرین
چای دبش
چای نرگس
چای حریری
چای محسن
چای طلا
چای سبز طلوع یگانه کوثر (اویشی)
فروشگاه اینترنتی سوغاتی
فروشگاه قهوه پادین
قهوه ست
کافه ریور
کافه آرتین
 
 
 
 
 
 
 
 
.: نوشابه و آبمیوه :.
سن ایچ
شادلی (اروم نارین)
تکدانه
شهدیران (گلدیس)
تهران گوار (ماءالشعیر جوجو)
پاکدیس ارومیه (ساندیس)
ایستک (آریا نوش-خورشید زریوار)
بهنوش
وجین
گلنوش
ارم نوش (پپسی،ارم، میراندا، سون آپ و...)
بهاران یخمک (همنوش)
نوشینه
مزرعه سبز (کنسانتره انار نارنی)
آبمیوه و کنسانتره شهد سهند (پانی)
نوشاب
بیت مالت
باجیکا
تندیس تجارت مهستان
نوشیدنی های غذایی ورزشی میلاتک
 
 
 
 
 
 
 
.: آب معدنی و آب آشامیدنی :.
کریستال
دماوند
داماش
واتا
کوهرنگ
چلچشمه
سیلوانا
پارس
شش پیر
سورپرایز
بیشه
پالم (خوش آب نوش )
اسپروز (زاگرس چشمه سپیدان)
چشمه نوشان خراسان (عالیس)
لالیاواتر
وگل
آب معدنی و نوشابه کولاک غرب (پرسیکا)
آب نیروبخش گلستان
آب یونیزه قلیایی kyk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
»» بیاموزیم:
چای: بوته چای برای نخستین بار در چین و در حدود پنج هزار سال پیش شناخته شد. نام این گیاه در گویش چینی جنوبی چای و در گویش چینی شمالی به صورت تِی تلفظ می‌شد و هردو تلفظی از یک واژه یگانه در چینی قدیم هستند. مردم اروپای غربی نام این گیاه را از چینیان شمالی و مردم خاورمیانه و شمال آفریقا نام آن را از چینیان جنوبی آموختند. ازلحاظ سنتی، چای بر اساس درجه و دوره تخمیر شدن (اکسیداسیون) برگ‌ها، به گروه‌های زیر طبقه بندی می‌شود:چای سفید، چای سبز، چای اوولانگ، چای قرمز، چای پوئر، چای زرد، کوکیچا، ژنمایکا، چای گل.
چای در ایران: پیشینهٔ مصرف چای در ایران به سده هفدهم میلادی می‌رسد. جهانگردان از چایخانه‌هایی گفته‌اند که بزرگان و توانگران در آن جا جمع شده و چای می‌نوشیدند. محمد علی معروف به کاشف السلطنه چایکار، متولد ۱۲۴۴ خورشیدی در تربت حیدریه، که از دارالفنون و سپس از سوربن فرانسه فارغ‌التحصیل شده بود، با عنوان ژنرال کنسول ایران در سال ۱۲۷۶ خورشیدی، مأمور خدمت در هند شد. وی به عنوان سفیر ایران در هندوستان در روزگار مظفر الدین شاه قاجار اولین فرد ایرانی است که با همت والای خود و در نقش یک بازرگان به فراگیری شیوهٔ کاشت و مصرف در ایران و جهان پرداخت. وی با تلاش زیاد و نبوغ خود توانست نژادهای خوب و مقوی چای را کشف نموده و با زاد و ولد آنها نام خود را ماندگار نماید. همچنین او شهر لاهیجان را به دلیل وجود هوای مناسب برای کشت چای انتخاب کرد. این شهر امروز به عنوان مرکز کشت چای در ایران درآمده‌است.
فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما

کلیه حقوق این وبسایت، برای www.IrIndex.ir محفوظ می باشد
این سایت حاوی لینک سایتهای فارسی می باشد. IrIndex ثبت قانونی شده و کپی برداری از آن به هر نحو مجاز نمی باشد. IrIndex از ثبت سایتهای مسدود شده معذور است.
طراحی و اجرای سایت: مهدی محجوب