خانه
طراحی گرافیک طراحی سایت
فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما


www http://irindex.ir
»» وبسایت های صنایع غذایی:
 
 
 
کولوچه
 
.:: دسته های پیشنهادی :.
کنسرو و غذای آماده
فراورده های گوشتی(سوسیس، کالباس...)
رستوران، فست فود و کافی شاپ
ماکارونی، پاستا، رشته
آشپزی
 
 
تارا ترک آسیا (محصولات غذایی ترکیه)
سایت صنایع غذایی، ایران فودز
وبسایت صنایع غذایی صفورا
سرمیز
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
لقمه
میز غذا
ایران چف
فارس فود نیوز
غذا یاب
پایگاه اطلاع رسانی غذا و سلامت
شاهراه مواد غذایی
پرند پروتئین شهریار (بسته بندی)
پایگاه خبری Agrofood
کلینیک تخصصی بسته بندی موادغذایی ایران
انجمن مهندسی علوم و صنایع غذایی آروشا
گروه صنعتی ژالاپ (ماشین آلات صنایع غذایی)
بازرگانی نیاوران کهن آریا (ماشین آلات)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.: صنایع غذایی :.
مرجع صنایع غذایی ایران: foodkeys
شبکه خبری فودنا
تکل طلایی(بسته بندی و انجماد)
فروم تخصصی مهندسی صنایع غذایی
کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی
شهرک فناوری صنایع غذایی
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی
انجمن مهندسی و علوم صنایع غذایی
آزمایشگاه صنایع غذایی کیمیای ناب
ایران فود نیوز
پخش مواد غذایی نیک پخش
فرزان راد (مواد اولیه غذایی)
دامون کلبه
کلینیک بسته بندی مواد غذایی ایران
تجهیزات صنایع غذایی پیشرو
شرکت شمس: مواد اولیه صنایع غذایی
فودیرو: مجله خواندنی های خوردنی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

»» بیاموزیم:

علوم و صنایع غذایی: مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می‌شود، به علوم و صنایعی اطلاق می‌شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می‌گردد.
تاریخچه: در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده‌های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال ۱۳۷۱ به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده‌است.
تعریف: کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می‌کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و... زیر مجموعه این گرایش می‌باشند. متخصصین صنایع غذایی قادر خواهند بود؛ عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه‌داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه‌سازی خطوط تولید در کارخانه‌های صنایع غذایی، هدایت، نظارت و مسئولیت فنی واحدهای تولید فرآورده‌های مختلف غذایی را بعهده گیرند.
خواص غذای ایرانی و جایگاه آن در جهان: یکی از نقاط قوت فرهنگ ایرانی که به نوعی بیانگر جایگاه هنر و لذت در فرهنگ ایرانی است، غذای ایرانی است. در حالی که همه فرهنگ‌ها به غذا نه تنها به عنوان فراهم آورنده نیازهای فیزیکی بدن، بلکه همچنین به عنوان زمینه‌ای برای لذت ویژه بردن از زندگی نگاه می‌کنند، ولی اهمیتی که فرهنگ ایرانی و بعضی از فرهنگ‌های کشورهای گرم‌تر دنیا بر لذت بیشتر از تغذیه داشتند و دارند موجب شده‌است که غذاهای آنان به نسبت متنوع‌تر و پیحیده‌تر باشد. از لحاظ تنوع و پیچیدگی غذاهای ایرانی به غذاهای بعضی از کشورهای جنوب اروپا مانند ایتالیا و یونان شبیه‌است. حتی از لحاظ محتوایی به غذاهای یونانی شبیه‌است و به طور مثال کباب‌های ایرانی هم بی شباهت به غذاها و کباب‌های یونانی و ترکی نیست. در حالی که غذاهای ایتالیایی، یونانی، مکزیکی و چینی، جایگاه ویژه خود را در بسیاری از کشورهای جهان پیدا کرده‌اند، به علت سن کم روند مهاجرت ایرانیان، ایرانیان فرصت معرفی غذاهای خود به فرهنگ‌های دیگر را کمتر داشته‌اند.
از لحاظ شباهت غذایی، خورش‌های ایرانی تا حدی شبیه به غذاهای هندی است، با این تفاوت که در آنها کمتر از ادویه‌های تند استفاده شده است؛ حتی سبک دم کردن پلو هم در آشپزی ایرانی و هندی بسیار شبیه به هم می‌باشد. در کل غذاهای ایرانی در مقایسه با اکثر غذاهای کشورهای غربی، به زمان بیشتری برای آماده سازی نیاز دارد.

فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما

کلیه حقوق این وبسایت، برای www.IrIndex.ir محفوظ می باشد
این سایت حاوی لینک سایتهای فارسی می باشد. IrIndex ثبت قانونی شده و کپی برداری از آن به هر نحو مجاز نمی باشد. IrIndex از ثبت سایتهای مسدود شده معذور است.
طراحی و اجرای سایت: مهدی محجوب