»» بیاموزیم:
تاریخچه ساندویچ: در قرن ۱۸ میلادی به خاطر «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ»، به این نام درآمد. برای مونتاگو در هنگام قمار برشهای نان و گوشت آورده میشد تا او ضمن قمار بازی کردن بتواند غذا هم بخورد. بزودی خوردن ساندویچ در تمام قاره اروپا همهگیر شد و نام آن به زبان فرانسه هم راه یافت، از آن هنگام ساندویچ، به دلیل سادگی در تهیه کردن، قابلیت همراه بردن با خود و تنوع بسیار آن، تقریباً به همه دستورهای غذایی در کشورهای غربی راه یافت.
تاریخچه پیتزا: علیرغم اینکه غذایی شبیه پیتزا در یونان باستان رواج داشته، اما پخت پیتزا بااین نام و شیوه امروزی، به شهر ناپل ایتالیا برمیگردد که در اواخر قرن نوزده، پنیر نیز به آن اضافه شده است. نام بسیاری از پیتزاها ریشه تاریخی دارد، مثلا پیتزا مارگریتا، به نام ملکه مارگریتا برمیگردد که برای اولین بار پیتزایی پخت که با میوه ها به رنگ پرچم ایتالیا تزئین شده بود. اولین پیتزا فروشی ایران، پیتزا داوود واقع در خیابان نوفل لوشاتوی تهران است که در سال 1340 تاسیس گردیده و هم اکنون مشغول به کار است.
|