خانه
طراحی گرافیک, طراحی سایت, طراحی لوگو, طراحی بروشور, طراحی کاتالوگ
فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما


www http://irindex.ir
»» وبسایت تولید کننده گان و فروشندگان دی وی دی و سی دی آموزشی:
 
 
خرید سیم کارت از سایت رند
گرافیک, بروشور, طراحی لوگو, طراحی کاتالوگ, مهدی محجوب, گرافیست, ست اداری
ماهی, شیلات, ماهی جنوب, ماهیان ایران, ماهی شمال
دامین, دامنه, دومین, دامنه اینترنتی, اسم سایت, دومین سرا, دامنه های رند
تحقیق درسی و کلاسی مدرسه و دانشگاه
بهترین سایت معرفی کتاب و کتابخوانی، 5سطر
طراحی لوگو, طراحی نشانه, طراحی آرم, طراحی لوگو شرکت
 سرویس ایاب و ذهاب کارکنان
مقاله پوستری, پوستر مقاله, طراحی پوستر مقاله, پوستر همایش, پوستر سمینار
کتابت، بهترین سایت دانلود کتاب الکترونیک تخصصی شیلات و آبزیان و زیست شناسی دریا و علوم زیستی
 
 
.:: دسته های پیشنهادی :.
تکثیر و فروش نرم افزارهای خارجی
تولید نرم افزارهای ایرانی
 
 
 
 
سایر
پادشاه کرک: درخواست کرک نرم افزار
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.: سی دی های آموزشی :.
مانا سافت
پارسیان افزار
فرا سی دی
نیماد (درسهای پیام نور)
سرای جاوید (مذهبی)
لوح مثبت
ntg مارکت
استودیو فلورانس: قالبهای آماده ادیوس
اسپورت 4یو (سی دی های ورزشی)
پر آموزی
موسسه نرم افزاری کوثر
شهر سی دی ShahreCdShop
فروشگاه اینترنتی ناروین
شهر سی دی CityCD
فروشگاه نرم افزارهای تخصصی
سافت اسپات
گروه نرم افزاری 123
آنتی ویروس اوریجینال بیت دیفندر
رانا شاپ
ایران مک: نرم افزارهای اپل
i4center
کلیک سایت، فیلمهای آموزشی طراحی سایت
دبیردسا
آزیموت
 
 
 
 
»» بیاموزیم:
مالتی مدیا: استفاده از رسانه‌های مختلف، مانند صدا، عکس، ویدئو، انیمیشن، متن و... در کنار یکدیگر جهت انتقال بهتر پیام را چندرسانه‌ای گویند، که در مقابل برنامه‌های صرفاً متنی به کار می‌رود. در چنین برنامه‌هایی تا حد امکان از متن کمتر استفاده شده و بار اصلی انتقال پیام بر عهده سایر رسانه‌های تصویری یا صوتی قرار می‌گیرد.
چندرسانه ای خطی و غیرخطی: (انگلیسی:Non-Linear VS. Linear Multimedia)ساده‌ترین نوع نمایش، یک نمایش خطی می‌باشد. این نوع نمایش را نمایش اسلایدی (Slide Show) نیز می‌گویند. مشخصه این نوع نمایش آن است که صفحاتی از محتوا (Content) در یک ترتیب از پیش تعریف شده می‌تواند به صورت خودکار، با زمان بندی مشخص، و یا وابسته به اجرای یک رویداد خاص مانند کلیک ماوس، فشردن کلیدی از صفحه کلید و... اجرا شود. جهت حرکت نیز، در این نوع نمایش می‌تواند رو به جلو یا عقب باشد. یک نمایش خطی دارای یک آغاز و پایان مشخص است. در مقابل، در فایلهای چندرسانه‌ای غیرخطی، با استفاده از ویژگی فرارسانه، امکان حرکت روی محتوای چند رسانه‌ای با هر ترتیبی ممکن است. در واقع در این نوع محتوای چند رسانه‌ای امکان داشتن یک آغاز با چند پایان و حتی، در اکثر مواقع، بدون پایان مشخص نیز ممکن است. در چنین نرم‌افزارهایی امکانات ناوبری (Navigation) بوسیله دکمه‌ها، منوها و... در اختیار کاربر قرار داده می‌شود و ویژگی مهمی که در این ارتباط باید رعایت شود این است که در یک محیط نرم‌افزاری چند رسانه‌ای هیچگاه کابر نباید به یک بن بست برسد، و همیشه باید راه فراری برای دسترسی به منوها و سایر محتواها باید در اختیار وی قرار داده شود.
چندرسانه ای محاوره ای: (انگلیسی:Interactive Multimedia) در محیطهای چند رسانه‌ای غیر خطی کاربر می‌تواند با رابط کاربر نرم‌افزار، و با استفاده از کنترلهای ناوبری در محاوره باشد و مطابق میل و سلیقه خود در محتوای مربوطه جابجا شود. به چنین نرم‌افزاری، محاوره‌ای گفته می‌شود. مانند نرم‌افزارهای چند رسانه‌ای آموزشی و مقابل فیلمها. برای مثال شما می‌توانید در یک محیط محاوره‌ای در زمان دلخواه به درس مورد نظر خود بروید و یا به سوالات چند گزینه‌ای پاسخ داده و نتیجه آزمون خود را مشاهده کنید.
رابط گرافیکی کاربر: (انگلیسی:Graphical User Interface/GUI)در دنیای کامپیوتر اصطلاحی وجود دارد به نام سکو (Platform) ، یک سکو، ترکیبی است از معماری سخت‌افزاری و سیستم‌عامل مدیریت کننده آن سخت‌افزار. در اکثر مواقع منظور از سکو همان سیستم‌عامل (Operating System) می باشد. در گذشته همه سیستم‌عاملها حالت متنی (Text Mode) بودند، بدین معنی که کاربر باید خواسته‌های خود را در قالب فرامین در محیط خط فرمان (CMD- Command Prompt) تایپ می کرد تا سیستم‌عامل بتواند متوجه آن شده، فرامین مورد نظر را برای ماشین ترجمه کند. اولین بار رابط گرافیک کاربر توسط شرکت اَپل (Apple) در 1984 عرضه شد که سیستم‌عامل مربوطه Mac OS نامگذاری گردید. رابط گرافیکی با استفاده از سمبل‌ها و تصاویر گرافیکی سعی در ایجاد عناصری با معنی خاص می نماید که کار با کامپیوتر را بسیار راحت‌تر می‌کند. در واقع با پدید آمدن تکنولوژی GUI به نوعی همه نرم‌افزارها چند رسانه ای شدند و استفاده از مؤلفه‌های تصویری در آنها به شدت افزایش یافت. از اینجا به بعد تعریف نرم‌افزارهای چند رسانه ای به نوعی خاص تر و محدود تر شد و شامل نرم‌افزارهایی می شد که تأکید اصلی در آنها بر سایر رسانه ها، علاوه بر متن، می شد برای مثال نرم‌افزارهای آموزشی محاوره ای، بازی‌های کامپیوتری، نرم‌افزارهای تبلیغاتی محاوره ای و ... که در آنها کاربر بدون نیاز به تایپ چیزی و یا با حداقل استفاده از صفحه کلید می تواند در محتوای ایجاد شده حرکت کند و ضمناً محتوای نرم‌افزار مربوطه نیز سعی می‌کند از متن کمتر استفاده کرده و موضوعات مورد نظر را با سایر رسانه‌ها مانند صدا، تصویر، ویدئو، انیمیشن و ... ارائه نماید.

فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما

کلیه حقوق این وب‌سایت، برای www.IrIndex.ir محفوظ است. IrIndex ارتباطی با مالکین سایت‌های لیست‌شده ندارد.
این سایت حاوی لینک سایت‌های فارسی است. IrIndex ثبت قانونی شده و کپی‌برداری از آن به هر شکل مجاز نیست. IrIndex از ثبت سایت‌های مسدودشده معذور است.
طراحی و اجرای سایت: مهدی محجوب