خانه
طراحی گرافیک ,طراحی سایت طراحی لوگو, طراحی بروشور, طراحی کاتالوگ
فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما


www http://irindex.ir
»» وبسایت مراکز خدمات مهاجرتی و اخذ ویزا
 
 
طراحی لوگو, طراحی نشانه, طراحی آرم, طراحی لوگو شرکت
تبلیغ در سایت
مقاله پوستری, پوستر مقاله, طراحی پوستر مقاله, پوستر همایش, پوستر سمینار
بیوگرافی 2400 نفر از ائمه، اصحاب و خاندان، علما و فضا، مشاهیر و شعرا
خرید سیم کارت از سایت رند
گرافیک, بروشور, طراحی لوگو, طراحی کاتالوگ, مهدی محجوب, گرافیست, ست اداری
امدادخودرو شیراز ابراهیمی جرثقیل یدک کش شیراز, مکانیک سیار شیراز, شبانه روزی
هلدینگ توسلی, روغن,  روغن خوراکی,  روغن صنعتی,  روغن صنف,  روغن کلزا,  روغن مایع,  توزیع روغن, روغن آفتابگردان,  گروه توسلی,  توزیع روغن خوراکی,  روغن سرخ کردنی
تحقیق درسی و کلاسی مدرسه و دانشگاه
 شرکت پرستاری حامیان، خدمات پرستاری و توانبخشی سالمند، نگهداری و مراقبت سالمند در منزل
 
 
.:: دسته های پیشنهادی :.
اعزام دانشجو و اخذ پذیرش تحصیلی
آژانس های مسافرتی
شرکت های هواپیمایی ایرانی
هتل ها
رزرو هتل و خرید بلیت مسافرتی
صرافی ، ارز و سکّه
.: خدمات ویزا :.
ویزاگلد
اخذ ویزای شینگن، پرشین ویزا
ویزا موندیال (کانادا)
ویزا فور ویزا
شرکت ایران کانادا
ویزای کانادا ircanada.ir
متین ویزا
ویزا یونایتد
نیلاگشت
موسسه حقوقی و بین‌المللی سام
آتیه نگر سام
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ایران مالزی
گروه جهانی سفیر (مالتا، کانادا، نیوزلند ...)
دفتر مهاجرتی دکتر فاطمی (استرالیا)
زیر آسمان استرالیا
اریکا
ایران تورنتو
شرکت مهاجرتی wwics
سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی
nclc: مهاجرت به انگلستان
حمید اثناء عشری (کانادا)
وقت سفارت انگلیس
وقت سفارت آمریکا(VaghtUs.ir)
وقت سفارت ایتالیا
سازمان مشاوره‌ای مهاجرتی راز
وقت سفارت ایتالیا
وقت سفارت آمریکا (vaghteus.ir)
ایران آکادمی (ایران استرالیا)
پارس مهاجر
موسسه مهاجرتی یوکن
افرا: ایرانیان کانادا
دیپلو، سامانه رزرو وقت سفارت
گروه تخصصی ایرسا ویزا (کانادا-استرالیا)
موسسه مهاجریار
مونت رویال
موسسه حقوقی مهاجرتی امیران
گلوبال کادرو (ترکیه)
الو مهاجرت
 
 
 
 
.: سایتها و شرکتهای امور مهاجرتی :.
سازمان امور مهاجرتی مژگان رحمانی خضری
خدمات مهاجرتی اربابی (کانادا)
بانیان سعادت (کانادا)
ایمی گلوب (کانادا)
میزان: تحصیل و مهاجرت به انگلیس
ایران 2 کانادا
پارس کانادا
هوم میگریشن (استرالیا)
رهپوی (استرالیا)
فرزانه ابروانی (کانادا)
سازمان مهاجرتی مینا یوسفی
موسسه اطلاع رسانی فریبا صفاری(کانادا)
موسسه بین المللی نیوساد (سوئیس)
گروه شیدایی (کانادا)
مشاورین زندگی نو (کانادا)
نماینده شرکت جیهان‌آرا (قبرس)
ایران مهاجرت
cibcg
موسسه مهاجرتی آریانا پارس
خدمات مهاجراتی آریان
ارمغان ویزا (استرالیا)
مهاجرت به انگلستان ukvisa
ایمی گروپ (کانادا)
مشاورین ایده های نو (کانادا)
بست جورجیا (گرجستان)
وقت سفارت اسکای لاین
اقامت.کو (انگلستان)
آینده‌سازان مهر
موسسه حقوقی مهاجرتی GO2TR
 
 
 

»» بیاموزیم:
آمارهای جهانی مهاجرت: آمارهای مهاجرت به افرادی اشاره می‌کند که از یک کشور به به کشور دیگری، برای مثال، مهاجران نسل اول، مهاجرت کرده‌اند. در موارد غیر رسمی، اصطلاحاتی مانند، «مهاجر»، یا «خارجی» اغلب برای نشان دادن ویژگیهای نژادی و قومی اقلیتهای مهاجران، بدون توجه به محل تولد یا شهروندی آنها استفاده می‌شود. برطبق «گزارش منشیگری عمومی سازمان مهاجرت بین‌المللی و توسعه» بیشتر مهاجران بین‌المللی در کشورهای توسعه یافته دارای درآمد بالا یعنی در حدود ۹۱ میلیون در سال ۲۰۰۵ می‌باشند. کشورهایی که درآمد کم یا کمتر از حد متوسط را دارند، دارای ۵۱ میلیون مهاجر بین‌المللی می‌باشند. تعداد کل مهاجران بین‌المللی در ایالات متحده آمریکا در بیشترین حد آن، یعنی ۳۹ میلیون نفر است.
بالاترین درصد مهاجران در نیروی کار و کارگران در کشورهای حوزه خلیج فارس محاسبه شده که ۹۰٪ در امارات متحده عربی، ۸۶٪ در قطر، ۸۲٪ در کویت، ۶۴٪ در عمان که این جریان مهاجرت فقط از کشورهای فقیر به کشورهای ثروتمند نمی‌باشد: در حدود یک سوم مهاجران بین المللی از یک کشور توسعه یافته به کشور دیگری مهاجرت می‌کنند. در اروپا، فقط لوکزامبورگ این میزان را با ۴۵٪ نیروی کار خارجی دارد. در کشور سویس، ۲۲٪ از نیروی کار از خارجیان تشکیل می‌شود، اما در کشورهای دیگر اروپایی، کمتر از ۱۰٪ خارجی هستند (کلمه خارجی معادل کلمه مهاجر نیست). در ۴۱ کشور، بیش از یک پنجم جمعیت از مهاجران خارجی تشکیل شده‌است.
انواع مهاجرت: مهاجرت خارجی، بین کشورها صورت می‌گیرد و مهاجران از کشوری به کشور دیگر مهاجرت می‌کنند در حالی که مهاجرت داخلی جابه‌جایی بین نواحی داخلی یک کشور است. حرکت روزانه مردم از حومه‌ها و شهرک‌های اطراف به داخل شهرهای بزرگ برای رفتن به محل کار یا استفاده از خدمات داخل شهرها، نوعی مهاجرت داخلی است که به آن مهاجرت روزانه گفته می‌شود.در این نوع مهاجرت مردم در شب به محل سکونت خود بازمی‌گردند. حرکت کوچ‌نشینان و جابه‌جایی کارگران از شهرها به روستاها در فصل میوه‌چینی، نوع دیگری از مهاجرت داخلی است که به آن مهاجرت فصلی می‌گویند. پناهندگی نوعی از مهاجرت خارجی است که عوامل دافعه در مبدا؛مردم را مجبور به نقل مکان می‌کند. به‌عنوان نمونه،تشکیل دولت اسراییل زمینه ساز پناهندگی بسیاری از فلسطینیها به اردن، مصر، سوریه و لبنان شد.
حمله شوروی به افغانستان و جنگ‌های داخلی در آن کشور، باعث پناهندگی افغانها به ایران و پاکستان گردید. خشک‌سالی، قحطی و جنگ‌های داخلی باعث پناهندگی سکنه اتیوپی به کشورهای مجاور شد. برخی مهاجرت‌های خارجی با هدف دستیابی به منابع طبیعی و ثروت و یا دستمزد و رفاه بیشتر انجام می‌پذیرد که به آن مهاجرت اختیاری گفته می‌شود.در این گونه مهاجرت‌ها کشور مبدا دچار مشکلات اقتصادی است. به‌عنوان نمونه مهاجرت اروپاییان به آمریکا، استرالیا، کانادا و آفریقا در قرن نوزدهم یک مهاجرت اختیاری است. مهاجرت کارگران ترکیه به آلمان غربی پس از جنگ جهانی دوم، و مهاجرت مردم اتریش، مجارستان،یوگسلاویبه آلمان پس از سال ۱۹۸۹ نیز مهاجرت‌های اختیاری هستند.
اثرات مهاجرت: طبق برآورد سازمان‌های مدافع حقوق بشر، سالانه بین ۶۰۰ هزار تا ۸۰۰ هزار انسان توسط قاچاقچیان از مرزها عبور داده شده و به فروش می‌رسند که ۸۰ درصد از این افراد دختران و زنان هستند. بسیاری از این افراد به کارهای سیاه و غیرقانونی واداشته می‌شوند، و مورد استثمار و بدرفتاری قرار می‌گیرند. در وضع قوانین مربوط به مهاجرین، به‌جای پذیرفتن آنان به‌عنوان شهروندان جامعه، کنترل آنان به‌عنوان حاشیه‌نشینان جامعه مد نظر قرار می‌گیرد. به این ترتیب مهاجرین آخرین حلقه‌های زنجیر سلطهٔ قدرتمندان را با هستی خود تنیده می‌بینند و زنان مهاجر رنگ جنسیتی را در شمایل این زنجیر باز می‌شناسند
مزایای مهاجرت:شاید بیشتر تعجب کنید اگر بدانید بر طبق آخرین گزارش‌ها برنامه توسعه سازمان ملل متحد مهاجرت به نفع کشورهای فقیر نیز می‌باشد. همانند آنچه که در بازار آزاد جهانی وجود دارد این‌طور به‌نظر میرسد که نیروی کار مازاد کشورهای خود را که تقاضا برای آن‌ها کم است ترک کرده وبه کشورهایی می‌روند که تقاضا برای آن‌ها زیاد است.مهاجرت‌های بین‌المللی منجر به کسب مهارت و آموزش می‌شود.مزایای مهاجرت برای کشورهایی مثل کانادا که نرخ تولد در آن پایین است به وضوح قابل مشاهده است. طبیعی است که کشورهای فقیر تمایلی به از دست دادن نیروهای متخصص ندارند؛ اما راه حل این مشکل این نیست که نیروی کار آماده در جایی باشد که به کار گرفته نشود و یا محروم از کار کردن باشد در واقع شواهدی موجود است که مهاجرت‌های این چنینی موجب مساعدت به کشورهای فقیر است

صفحه اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما

کلیه حقوق این وب‌سایت، برای www.IrIndex.ir محفوظ است. IrIndex ارتباطی با مالکین سایت‌های لیست‌شده ندارد.
این سایت حاوی لینک سایت‌های فارسی است. IrIndex ثبت قانونی شده و کپی‌برداری از آن به هر شکل مجاز نیست. IrIndex از ثبت سایت‌های مسدودشده معذور است.
طراحی و اجرای سایت: مهدی محجوب