خانه
طراحی گرافیک, طراحی سایت, طراحی لوگو, طراحی بروشور, طراحی کاتالوگ
فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما


www http://irindex.ir
»» وبسایت تولید کنندگان تن ماهی، کنسرو و غذاهای آماده:
 
 
آموزش آسان و رایگان زبان اسپانیایی، اسپانیولی برای همه
گرافیک, بروشور, طراحی لوگو, طراحی کاتالوگ, مهدی محجوب, گرافیست, ست اداری
ماهی, شیلات, ماهی جنوب, ماهیان ایران, ماهی شمال
دامین, دامنه, دومین, دامنه اینترنتی, اسم سایت, دومین سرا, دامنه های رند
مقاله پوستری, پوستر مقاله, طراحی پوستر مقاله, پوستر همایش, پوستر سمینار
بهترین سایت آموزش و آشنایی با ساز تنبور
طراحی لوگو, طراحی نشانه, طراحی آرم, طراحی لوگو شرکت
 نتیجه زنده, پخش مستقیم, پخش زنده, فوتبال, لیگ برتر, جدول لیگ, نتیجه بازی, هافتایم
مستربچ مشکی تا چهل درصد دوده، کربنات اقتصادی، با کیفیت آدامسی
کتابت، بهترین سایت دانلود کتاب الکترونیک تخصصی شیلات و آبزیان و زیست شناسی دریا و علوم زیستی
 
 
.:: دسته های پیشنهادی :.
نوشیدنی های سرد و گرم
بستنی و لبنیات
محصولات غذایی کشاورزی
سایر محصولات و صنایع غذایی
فراورده های گوشتی: کالباس، سوسیس...
صنایع غذایی
آبزیان خوراکی
 
غذای آماده هانی
کنسرو سازی آتا
مهرام
دشت مرغاب (یک و یک)
گلنوش
رب کامنوش (تیژ، یاقوت)
محصولات تبرک
رب دلند
دستپخت مادربزرگ (مادربزرگ، پاشیل)
محصولات همدانیان
غذای آماده تیهو
صنایع غذایی موسوی
صنایع غذایی نامی نو
شرکت صنایع غذایی شمیسا
محصولات اروم آدا
محصولات گلفام، ترقی
محصولات غذایی شنگر
تن ماهی پولک
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
فراورده های شیلاتی بندرعباس
صنایع کنسرو ناب خراسان
صنایع غذایی لئونارد
صنایع خوشگوار اصفهان، ناگیان
صنایع غذایی بندر: هام هام
صنایع غذایی دلپیرو
محصولات غذایی برتر
کنسرو تن ماهی ماوی
شیلتون
نیکا خوراک جنوب: صیدانه، صیدیران
تن ماهیآرین
محصولات غذایی دریان دشت
صنایع غذایی سحر
صنایع غذایی کامچین
صنایع غذایی سمام
شرکت تکچین بیژن
محصولات غذایی رضا
صنایع غذایی بهانه
صنایع غذایی مائده
 
 
 
 
 
 
 
 
.: صنایع کنسرو سازی و غذای آماده :.
پونل »» شرکت دام دریا
صنایع غذایی شیلانه
تن ماهی شیدان
تون‌ماهی طبیعت
محصولات غذایی شنگر
تن ماهی شبنم
محصولات غذایی مکنزی
آریا ملل زرین: تن ایلیکا
سفید گوشت هامون، یاناس
صنایع غذایی پیچک
تن ماهی ساحل
صید و ساحل لنگه(آتنا،فورس،ریف،شانس...)
محصولات دریایی تحفه
محصولات غذایی سیکارو
فامیلا
غذاهای آماده ب.آ
هایلی
فراورده های دریایی مرجان
شرکت نفیس کوثر دریا
صنایع غذایی مجید
مهیا پروتئین
کنسروسازی یاران، محفل، شینل، صیاد
صنایع غذایی اورگانا
فراورده های کنسروی صیادی نژاد (تن نشانه)
تن‌ماهی ساپریم
صنایع غذایی کالچر
 
 
»» بیاموزیم:
تن ماهی: تُن نام چند نوع ماهی بزرگ اقیانوسی از خانواده scombridea است. این نوع ماهی خیلی سریع شنا می‌کند و سرعت حرکت آن به ۷۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد. بعضی از انواع تن خونگرم می‌باشند. برخلاف انواع دیگر ماهی که گوشت سفید دارند، ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد. علت قرمزی گوشت آنها، میزان زیاد میوگلوبین (پروتیین محتوی آهن قرمز در عضله)، در بافت‌های ماهیچه می‌باشد. گوشت سفت ماهی تن دارای پروتئین و ویتامین‌های بسیاری است.
کنسرو سازی: کُنسِرْوْ به روشی برای نگهداری از غذا و هم‌چنین به خوردنی‌های نگهداری شده به این روش گفته می‌شود. در روش کنسرو، ماده خوردنی در یک قوطی یا ظرف قرار می‌گیرد و پس از بستن سر قوطی یا ظرف، هوا دیگر به ماده غذایی راه نمی‌یابد و این باعث طولانی‌تر شدن مدت نگهداری مواد درون قوطی می‌شود. کنسروسازی نخستین بار توسط نیکولا آپر و به عنوان یکی از ابداعات ارتش فرانسه در سال ۱۸۱۰ آغاز شد. کنسروسازی باعث می‌شود تا میکروارگانیسم‌ها (ریزسازواره‌ها) وارد قوطی نشوند و در آن تکثیر نیابند. قوطی‌های کنسور می‌توانند بزرگ، کوچک، دایره‌ای، بیضوی، مکعبی، پلاستیکی، شیشه‌ای، گالوانیزه یا آلومینیومی باشند. برای کنسروسازی مواد خوراکی، مراحل گوناگون زیادی در کارخانه‌ها انجام می‌شود برای نمونه برای کنسروسازی ماهی این مراحل لازم است: آماده‌سازی، آب‌نمک‌گذاری، پخت اولیه، قوطی‌گذاری، هواگیری، درب‌بندی، فرایند حرارتی، قرنطینه و برچسب‌زنی. تون‌ماهیان از ماهیانی هستند که در صنعت کنسرو کاربرد زیادی دارند.
بوتولیسم: بوتولیسم یک بیماری فلج کننده جدی و نادر است که به وسیله سم حاصل از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می‌شود. سه نوع عمده بوتولیسم عبارتند از: بوتولیسم غذایی که با خوردن غذاهای حاوی سم ایجاد می‌شود. بوتولیسم زخم که حاصل عفونی شدن زخم با باکتری کلستریدیوم بوتولینم است. بوتولیسم نوزادان که با مصرف ذرات حاوی باکتری ایجاد می‌شود. این ذرات در روده رشد و سم آزاد می‌کنند. تمام اشکال بوتولیسم کشنده‌است و به عنوان اورژانس‌های پزشکی در نظر گرفته می‌شود. کلستریدیوم بوتولینوم ارگانیسم میله‌ای شکلی است که در وضعیت کم اکسیژن (بی هوازی ) بهتر رشد می‌کند. باکتری در حالت غیرفعال زنده می‌ماند تا این که در شرایط مناسب برای رشد قرار بگیرد. ۷ نوع زهرابه بوتولیسم شناخته شده‌اند که با حروف Aتا Gنشانی داده می‌شوند. تنها انواع A، B، E، Fدر انسان سبب بیماری می‌شوند.
پیشگیری از بوتولیسم: بوتولیسم قابل پیشگیری است. همان طور که می‌دانید بوتولیسم غذایی ناشی از کنسروهایی با محتویاتی است که اسیدیته پایین دارند، مثل کنسرو لوبیا، ذرت ، ماهی و... البته شیوع بوتولیسم از منابع غیرمعمول مثل سیر، فلفل و گوجه فرنگی سرخ شده در روغن که خوب نگهداری نشده‌اند و سیب زمینی پخته‌ای که داخل فویل آلومینیوم نگهداری می‌شود و دیگر غذاهایی که به طور بهداشتی ذخیره نشده‌اند نیز دیده شده‌است. سیب زمینی و دیگر غذاهای پخته تا زمان مصرف باید گرم بمانند یا این که در ظروف بهداشتی داخل یخچال نگهداری شوند. از آنجا که سم بوتولیسم در حرارت بالا از میان می‌رود کنسروها پیش از مصرف باید در حدود ۱۰تا ۲۰دقیقه(از زمان شروع جوش)جوشانده شوند. عسل یکی از خوراکی‌هایی است که احتمال آلودگی با باکتری کلستریدیوم بوتولینوم را دارد، بنابراین بهتر است برای تغذیه نوزادان کمتر از ۱۲ماهه مصرف نشود. عسل برای افراد بالای یک سال آلودگی ایجاد نمی‌کند. درباره زخمها، با مراقبت دقیق و رعایت بهداشت تحت نظر متخصص و عدم کاربرد داروهای موضعی بدون تجویز پزشک می‌توان از آلودگی پیشگیری کرد. بالابردن سطح آگاهی جامعه درباره راههای نگهداری و مصرف صحیح غذاهای آماده ، مهمترین و بهترین راه پیشگیری از این بیماری است.

فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما

کلیه حقوق این وب‌سایت، برای www.IrIndex.ir محفوظ است. IrIndex ارتباطی با مالکین سایت‌های لیست‌شده ندارد.
این سایت حاوی لینک سایت‌های فارسی است. IrIndex ثبت قانونی شده و کپی‌برداری از آن به هر شکل مجاز نیست. IrIndex از ثبت سایت‌های مسدودشده معذور است.
طراحی و اجرای سایت: مهدی محجوب