خانه
طراحی گرافیک, طراحی سایت, طراحی لوگو, طراحی بروشور, طراحی کاتالوگ
فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما


www http://irindex.ir
»» وبسایت های شرکت ها و مراکز فعال در ترخیص کالا، گمرک و صادرات و واردات:
 
 
کتابت، بهترین سایت دانلود کتاب الکترونیک تخصصی شیلات و آبزیان و زیست شناسی دریا و علوم زیستی
خرید سیم کارت از سایت رند
گرافیک, بروشور, طراحی لوگو, طراحی کاتالوگ, مهدی محجوب, گرافیست, ست اداری
امدادخودرو شیراز ابراهیمی جرثقیل یدک کش شیراز, مکانیک سیار شیراز, شبانه روزی
دامین, دامنه, دومین, دامنه اینترنتی, اسم سایت, دومین سرا, دامنه های رند
تحقیق درسی و کلاسی مدرسه و دانشگاه
 سرویس ایاب و ذهاب کارکنان
طراحی لوگو, طراحی نشانه, طراحی آرم, طراحی لوگو شرکت
تبلیغ در سایت
مقاله پوستری, پوستر مقاله, طراحی پوستر مقاله, پوستر همایش, پوستر سمینار
 
 
.:: دسته های پیشنهادی :.
تجارت عمومی
خدمات وکالت و حقوقی
حمل بار و اثاثیه، اتوبار و باربری
تجارت الکترونیک
بانکها و موسسات وابسته به بانکها
صرافی ، ارز و سکّه
 
گمرک زنجان
گمرک شهید رجایی
گمرک استان فارس
گمرک استان کرمان
ستاد نظارت گمرکات سیستان و بلوچستان
 
 
 
گمرک ایرانی
تعاونی خدمات اداری گمرک دوغارون
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.: سایتهای مرتبط :.
گمرک جمهوری اسلامی
گمرک آذربایجان شرقی
گمرک آذربایجان غربی
گمرک باجگیران
گمرک خراسان رضوی
گمک خراسان شمالی
 
گمرک استان یزد
گمرک استان سمنان
گمرک چهار محال و بختیاری
گمرک استان اصفهان
گمرک خوزستان
گمرک قزوین
راهنمای جامع واردات
گمرک استان مرکزی
گمرک قم
گمرک مازندران
گمرک کرمانشاه
گمرک سهلان
آموزش صادرات، واردات و ترخیص
نئوفارم، آموزش صادرات و واردات
صدرا پاسارگاد قشم
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
سریع تجارت مهر
ترخیص کاران
بازرگانی ناصر حاتمی
بی ای جی اس
بدر توس
گروه تخصصی ترخیص کالا
بازرگانی مکارم
بازرگانی پارساترخیص سپهر
بازرگانی آرشام
شرکت  ترخیص کالاوحق العملکاری مقدم
حق العمل کاری رضا جنگجوی خانکندی
تاجران ترخیص
ترخیص کالا بهروش سریع
ترخیص کالا پرشین تجارت دوان
بازرگانی لوتوس
ترخیص کارا
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.: ترخیص، واردات و صادرات :.
الماس دریای طبرستان
آذران مهر کالا
بازرگانی دوانی-حجازی
نمین گستر
بازرگانی عطایی
تلاش و توسعه اروند
تلاش و توسعه آسیا
توان ترخیص
کارورز مهر
عصر پارسه گستر
فرشته ایرانیان امروز
آریا پرواد
سیرالکو
مسیر سبز ترخیص
alsat parend
سرعت رسان
دنیای ترخیص
تدبیر تجارت اسپیدار
آوند حیات
افرا سیلک رود
کیان ترخیص هاشمی
شرکت کاورز مهر
کپیتال گلوبال اکسپلورر CGE
بشمن کو: گروه بازرگانی بهمن غلامی
تسریع ابتکار پارس
شرکت آوان تجارت نوا
شرکت سلطان یاقوت
بازرگانی طاها خلیج
چاوش تجارت مهان
 
 
 
»» بیاموزیم:
گمرک: گمرک ‏دستگاه نظارت و وصول حقوق و عوارض ورودی بر ارزش CIF کالا است برای کنترل واردات و صادرات و ‏انحصارات هر کشور و وسیله‌ای برای نظارت در بازرگانی ‏خارجی و یکی از ‏منابع درآمد دولت‌ها است.‏ حقوق گمرکی یک گونه مالیات غیرمستقیم است. .اشکانیان اداره گمرک در ایران وجودداشته و آنچه وارد کشور می‌گردیده، مانند: ابریشم چین و ادویه هندوستان و کالاهای رومی در دفاتر مخصوص ثبت و از صاحبان آنها حقوق معینی دریافت می‌شده، ولی کالاهای خارجی از پرداخت لاها بیشتربرده و چهارپا و گاو و گوسفند و اجناس دیگر بود. دردوره‌های بعد در ایران بیشتر رویه تجارت آزاد مرسوم بوده‌است .
از زمان صفویه به بعد از کالاهای وارده به کشور حقوق و عوارضی بنام فرضه گرفته می‌شده‌است . عوارض گمرکی کالاهای وارد از طریق خلیج فارس به کیفیت بهای آنها تعیین می‌شده‌است، منتها چون دولت قادر به نظارت دقیق در اخذ حقوق گمرکی نبوده از زمان شاه سلیمان ۱۰۸۵ ه' . ق. / ۱۶۷۴م . گمرک به اجاره داده شد و این ترتیب بیش از دو قرن تاورود رایزنان بلژیکی در ایران ادامه داشت . در سنه ۱۲۷۷ ه' . ش . اجاره گمرک لغو شد. علت اصلی این الغاء این بود که به موجب عهدنامه ترکمانچای مقرر شده بود از کالاهای وارد از روسیه تزاری فقط پنج درصد بهابه عنوان حقوق گمرکی اخذ شود. و سه سال بعد، سایر دول نیز به عنوان دول کاملةالوداد، از مزایای مزبور شروع به استفاده کرده بودند و در واقع حقوق گمرکی در ایران به طور یکنواخت بر اساس پنج درصد استوار گردیده بود، بدون آنکه با دولت ایران معامله شده باشد. بعداً که دولت ایران مبادرت به استقراض از روسیه و انگلستان نمود و درآمدهای گمرکی شمال و جنوب گروگان این وامها قرار داده شد، به منظور جلوگیری از حیف و میل درآمدهای گمرکی و با توجه به لزوم رعایت موازنه سیاسی، دولت ایران در زمان مظفرالدین شاه و صدارت امین الدوله مبادرت به استخدام مستشاران بلژیکی نمود. بنابه پیشنهاد رئیس هیئت مزبور که عنوان وزیر گمرکات یافته بود و فرمان همایونی مورخ ۱۸ ذیحجة ۱۳۱۸ ه' . ق. اجاره گمرکخانه‌ها و وصول عوارض داخلی، از قبیل : حقوقخانات و راهداری و قپانداری ملغی و مقرر شد از بهای اجناس وارد به ماخذ ۵ درصد و به اضافه از هر بار چهل من تبریز بیست ودو شاهی از مکاری دریافت گردد.
پس از استقرار مشروطیت، عنوان وزارت از رئیس هیئت مستشاران بلژیکی سلب شد و اداره کل گمرک تحت نظارت وزارت دارائی قرار گرفت . اولین تعرفه گمرکی ایران براساس وزن و ارزش، در سال ۱۲۸۲ه' . ش . بوسیله مستشاران بلژیکی تنظیم گردید و ده سال پس از اجرای آن، درآمدهای گمرکی کشور که در سال ۱۲۷۷ ده میلیون ریال بوده به ۴۷میلیون ریال ترقی کرد.در سال ۱۲۹۹ ه' . ش . تعرفه دیگری براساس وزن و تعداد وضع گردید که از لحاظ واردات، مشتمل بر ۵۲ باب و ۹۴ قسمت جزو و از لحاظ صادرات، مشتمل بر ۱۲ باب بود.حداکثر حقوقی که به موجب این تعرفه دریافت می‌شد در سال ۱۳۰۶ ه' . ش . بالغ بر ۹۰میلیون ریال بود. پس از الغای کاپیتولاسیون نخستین قانون تعرفه گمرکی ایران در اردیبهشت ۱۳۰۷ براساس حداقل و حداکثر حقوق گمرکی تصویب شد. بموجب آن، دولی که الغای کاپیتولاسیون را به رسمیت شناخته و بالنتیجه به عقد قرار داد بازرگانی با ایران توفیق یافته بودند از تعرفه حداقل استفاده کردند و کالاهایی که از سایر کشورها وارد می‌شد مشمول پرداخت حداکثر حقوق گمرکی گردید. در سالهای ۱۳۱۵ و۱۳۲۰ و ۱۳۲۹ و ۱۳۳۲ ه' . ش . چندین بار در قانون تعرفه گمرکی ایران تجدید نظر شد. و سرانجام با استفاده از تجربیات جامعه ملل سابق و طرحی که برای تعرفه گمرکی تهیه گردیده و در بسیاری از کشورهای جهان مورداستقبال و استفاده قرار گرفته بود، قانون تعرفه گمرکی در دهم تیر ۱۳۳۷ به تصویب مجلس شورای ملی رسید.
قانون مزبور مشتمل بر ۳۶ ماده و جدول منضم به آن است که مشتمل بر ۲۱ فصل و ۸۶ بخش و ۹۹۱ نوع کالا است . دراین فصول، انواع کالاها به حال ماده اولیه، نیمه ساخته و تمام شده و آماده به مصرف ذکر شده و با رعایت احتیاجات کشور، تولیدات داخلی، تقویت و حمایت صنایع ملی و قوه خرید و میزان نیازمندی طبقه مصرف کننده برای آنها حقوق و عوارض گمرکی وضع گردیده‌است . درآمد اداره گمرک در اولین سال تاسیس (۱۲۷۷ ه' . ش .) جمعاًبالغ بر ده میلیون ریال بود و در سال ۱۳۳۸ ه' . ش . به بیش از ۹میلیارد ریال که برابر با یک سوم بودجه کل کشور بود رسید. در قبال این درآمد هنگفت، هزینه اداری گمرکخانه در سال ۱۳۳۸ بالغ بر ۲۴۰میلیون ریال، یعنی کمتر، از ۳٪ درآمد مذکور بود.
ترخیصه: ترخیصیه در صنعت حمل و نقل سند حواله تحویل کالا به صاحب آن یا عبور دهنده را گویند که از سوی متصدی حمل یا نماینده وی به عنوان گمرک با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه صادر می گردد.


فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما

کلیه حقوق این وب‌سایت، برای www.IrIndex.ir محفوظ است. IrIndex ارتباطی با مالکین سایت‌های لیست‌شده ندارد.
این سایت حاوی لینک سایت‌های فارسی است. IrIndex ثبت قانونی شده و کپی‌برداری از آن به هر شکل مجاز نیست. IrIndex از ثبت سایت‌های مسدودشده معذور است.
طراحی و اجرای سایت: مهدی محجوب