خانه
طراحی سایت
فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما


www http://irindex.ir
»» وبسایت تولید کنندگان سوسیس و کالباس و همبرگر:
 
 
 
 
.:: دسته های پیشنهادی :.
کنسرو و غذای آماده
محصولات کشاورزی
ماکارونی و پاستا
رستوران و فست فود
نوشیدنی های گرم و سرد
سایتهای آشپزی
 
بازرگانی تک
فرارده های گوشتی دمس
صنایع غذایی کامپوره خزر
فراورده های گوشتی بازمانی: هلسی
محصولات غذایی کوکله
مواد پروتئینی امیر
فرآورده های گوشتی ورکا
فراورده های گوشتی فروردگان
شرکت ساتگین پروتئین (نارسیس)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
فراورده های گوشتی مام
فراورده های گوشتی رباط
فراورده های گوشتی میکائیلیان
فراورده های گوشتیران
فراورده های گوشتی احسان
فراورده های گوشتی مفیدان
فراورده های گوشتی دوما
فراورده های گوشتی یاران قصر
فراورده های گوشتی بیستون
فراورده های گوشتی آرمان کرج، آدلی
فراورده های گوشتی پونه شیراز
فراورده های گوشتی سکالو
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.: سوسیس و کالباس و همبرگر :.
صنایع غذایی ماسیس (کامران)
فراورده های گوشتی کاله آمل
فراورده های گوشتی آندره
فراورده های گوشتی آرزومان
فراورده های گوشتی راک
فراورده های گوشتی ارویی
محصولات 202، شرکت پاک تلیسه
فراورده های گوشتی بشارت
فراورده های گوشتی تهران سولیکو
شام شام
فراورده های گوشتی نوژ
فراورده های گوشتی و لبنی پردیس
نیک بسته(گوشت و مرغ بسته بندی)
صنایع غذایی تیهو
صنایع موادغذایی سالمون
گروه تولیدی کارین
شرکت بریان گوشت آمل
پاکدام پارس
ثمین پروتئین ابهر
رژینا
 
 
 
 
 
 
 
 

»» بیاموزیم:

سوسیس: سوسیس ،(به فرانسوی: Saucisse) نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش قرار می‌گیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه می‌کردند. امروزه جنس این رویه‌ها معمولاً از کلاژن یا سلولز و یا حتی پلاستیک، می‌باشد. سوسیس‌ها به دلیل مواد نگهدارنده افزوده شده به آنها، تاریخ مصرف طولانی مدتی دارند.
کالباس:کالباس (به روسی: Колбаса) نوعی سوسیس سنتی در کشورهای اروپای شرقی است. کالباس بطور سنتی از گوشت خوک یا گاو تهیه می‌شود، اما انواع دیگری نیز دارد که از گوشت بوقلمون، مرغ، اسب، بره، گوساله و غیره تهیه می‌گردد. در زبان فارسی به کالباس، جهودانه، عصیب، نقانق و جگرآکنده نیز گفته می‌شود.برخی کالباس‌ها از مخلوط کردن چند نوع گوشت مختلف تهیه می‌شوند. برای ایجاد طعم‌های گوناگون، در کالباس موادی مانند سیر، خلال بادام، پسته و زیتون نیز می‌افزایند. کالباس‌های تولید شده در ایران بسته به نوع دارای ۳۰ تا ۶۰ درصد گوشت هستند.
همبرگر:هَمبـِرگِر گونه‌ای ساندویچ است که شامل یک برگ گوشت چرخ‌کرده است که در میان یک نان گردِ میان بریده قرار می‌گیرد. گوشت همبرگر بیشتر گوشت گاو است و ممکن است بصورت کبابی درست شود یا سرخ شود. میان گوشت و نان همبرگر معمولاً کاهو، سس گوجه فرنگی یا سس مایونز، خردل، پیاز و دیگر مخلفات هم قرار داده می‌شود. همبرگر را معمولاً در بشقاب در کنار سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس سرو می‌کنند. گوشت همبرگر تقریباً در تمام کشورها با همین نام نامیده می‌شود بجز در انگلستان و عربستان سعودی که به آن بیف‌برگر یا برگر می‌گویند.
واژه هَمبـِرگِر از زبان آلمانی میآید به چَمِ "متعلق به شهر هامبورگ" . اما در درک آن اشتباه شده و آن را ترکیبی از "هَم" و "برگر" می‌پندارند که "هَم" در انگلیسی یعنی کالباس.

فهرست اصلی | درباره سایت | اضافه کردن سایت به فهرست | تبلیغات در سایت | تماس با ما

کلیه حقوق این وبسایت، برای www.IrIndex.ir محفوظ می باشد
این سایت حاوی لینک سایتهای فارسی می باشد. IrIndex ثبت قانونی شده و کپی برداری از آن به هر نحو مجاز نمی باشد. IrIndex از ثبت سایتهای مسدود شده معذور است.
طراحی و اجرای سایت: مهدی محجوب